MWart voor een bijzondere inlijsting.

Lijsten

Lijsten

Wij helpen u uw wensen te vertalen in een product waarmee u zich kunt identificeren. Met de ervaring in beeld en kunst heeft MWart de kennis om, op basis van uw idee of wens, waardevolle objecten te maken die uw omgeving zal verrijken. We zoeken naar een balans in kleur en formaat, zodat de inlijsting iets zal toevoegen aan de sfeer van het interieur. MWart werkt vanuit haar eigen atelier en houdt zo het gehele productieproces in eigen beheer. Hiermee houden wij de levertijden kort.

vd Wal & Aardenburg ( R ) in lijsten en PP's

foto: Ronald Goedheer

MWart biedt een veelzijdige en actuele keuze houten en alluminium lijsten van uitstekende kwaliteit.  Wij denken graag met u mee om bijvoorbeeld uw schilderij, borduurwerk, pixelproject of foto tot een mooi en persoonlijk geheel te maken. Met veel enthousiasme en gedegen vakmanschap lijsten we uw werk in zodat het prachtig tot zijn recht komt!

Lijsten maken is maatwerk. We luisteren naar de wensen van de klant. We zoeken naar de materialen om die wensen te visualiseren. In samenspraak en overleg. En als we tevreden zijn over de gemaakte keuzes gaan we aan het werk voor een prachtig resultaat!

Voor het uitzoeken van een lijst kunt u ons bedrijf bezoeken of komen wij op bezoek bij op afspraak. Uiteraard nemen wij hier ruim de tijd voor.

Lijsten maken: het is een prachtig ambacht!

Dit bieden wij:

Houten profielen

Aluminium profielen

Diverse soorten glas

Uitgebreide collectie passe partouts

Restauraties

Uniek ophangsysteem met ledverlichting in de rail

No Comments

Leave a Reply