Workshop schilderen in jouw collage


Peace

Datum: Zaterdag 16 mei 2020, 14.00 – 16.30 uur
Plaats: Wijk aan Zee, Aloha Beach

Geef je op en stuur een mail naar: info@mwart.nl


Bij deze workshop gebruik je illustraties om een collage te maken. Vervolgens ben je vrij deze met verf en kleur bewerken tot jouw persoonlijke kunstwerk.  Je komt vanuit ontspanning lekker dicht bij jezelf en je gaat zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met vorm, verf en kleur. Met papier, illustraties, kwasten, je handen, spons en paletmes. Verkennen en ontdekken, daar gaat het om!

Waar kan dit beter dan op het strand? De zee, de ruimte, lucht en de wind….
Deze workshop vindt plaats bij het sfeervolle strandpaviljoen Aloha in Wijk aan Zee.

Sta de creatieve stroom in jezelf toe… Je geeft vorm met een collagetechniek en verf vanuit je hart. Je laat je leiden door kleuren en vormen die op dat moment bij jou passen. Een heerlijke middag voor jezelf, ontspannen en genieten!

Hoe ziet de workshop eruit?
We beginnen met koffie of thee. Je maakt kennis met de collage- en diverse schildertechnieken en je zult ervaren hoe makkelijk het eigenlijk is om te schilderen, zodra je jezelf toestaat gewoon plezier te maken in het ontdekken en het spelen met acrylverf.

Hierna doen we een ontspanningsoefening om even lekker bij jezelf te komen, je dagelijkse zorgen en beslommeringen los te laten en in het nu te komen. Vanuit die ontspanning ga jij aan de slag met papier, penseel, paletmes, spons. Ik nodig je uit je hier je eigen avontuur mee aan te gaan.

We werken op een paneel van ca. 30 x 30 cm.

‘Een heerlijke middag voor jezelf, ontdek je creatieve hart’

 Je kunt je inschrijven door mij een email te sturen. Na ontvangst neem ik contact met je op.

Datum: 16 mei 2020
Tijd: 14.00 tot 16.30 uur
Kosten: 45 euro p.p. incl. alle materialen, 1x koffie of thee
Locatie: Beachpaviljoen Aloha, Wijk aan Zee

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply