Schilderijen kunnen je raken, boeien, amuseren. Kunst verbreidt en verblijdt je blik. De innerlijke zoektocht naar de harmonie van kleur en vorm is wat mij boeit tijdens het schilderen. Intuïtie, emotie, het moment, van binnen naar buiten. Ik leef mij in, ik leef mij uit. O wat is dat schilderen toch heerlijk!

Marielle van der Wal werkt intuïtief en figuratief. Dynamisch en verstild. Ze voelt in en verwerkt zo kleuren en vormen tot een harmonieuze verbeelding. Haar verhaal broeit soms maanden voordat het beeldend wordt verwerkt. Opeens wordt het doek of paneel gevuld, laag over laag. Het verhaal groeit en wordt verwerkt. Ik leg mijn betekenis zelden uit of vast. Jij mag het verhaal dat je waarneemt zelf invullen.

Wil jij jouw verhaal laten schilderen? Dat kan, neem contact op met Marielle via de email en we gaan op zoek naar jouw vorm en kleur.

In de galerie vind je mijn verhalen, ik deel ze graag met je. Raakt de schoonheid je en wil jij zo’n kleurrijk schilderij, mail mij dan. Ik neem dan spoedig contact op.