Gallery

Schilderijen kunnen je raken, boeien, amuseren. Kunst verbreidt en verblijdt je blik. De innerlijke zoektocht naar de harmonie van kleur en vorm is wat mij boeit tijdens het schilderen. Intuïtie, emotie, het moment, van binnen naar buiten. Ik leef mij in, ik leef mij uit. O wat is dat schilderen toch heerlijk!

Marielle van der Wal werkt intuïtief en figuratief. Dynamisch en verstild. Ze voelt in en verwerkt zo kleuren en vormen tot een harmonieuze verbeelding. Haar verhaal broeit soms maanden voordat het beeldend wordt verwerkt. Opeens wordt het doek of paneel gevuld, laag over laag. Het verhaal groeit en wordt verwerkt. Jij mag je het verhaal zelf invullen, na het schilderen is dat verhaal klaar en gaat Mariëlle door met het volgende schilderij.

Wil jij jouw verhaal laten schilderen? Dat kan, neem contact op met Marielle via de email en we gaan op zoek naar jouw vorm en kleur.

In de galerie vindt je mijn verhalen, ik deel ze graag met je. Raakt de schoonheid je en wil jij zo’n kleurrijk verhaal, mail mij dan. Ik neem dan spoedig contact op.