Gallery

‘Schilderijen kunnen je raken, boeien, amuseren. Kunst verbreidt en verblijdt je blik.’

De innerlijke zoektocht naar de harmonie van kleur en vorm is wat mij boeit tijdens het schilderen. Intuïtie, emotie, het moment, van binnen naar buiten. Ik leef mij in, ik leef mij uit. O wat is dat schilderen toch heerlijk!

Ik werk intuïtief en figuratief. Dynamisch en verstild. Mijn verhaal broeit soms maanden voordat het beeldend wordt verwerkt. Opeens wordt het doek of paneel gevuld, laag over laag. Het verhaal groeit en wordt verwerkt. Ik leg mijn betekenis zelden uit of vast. Jij mag het verhaal dat je waarneemt zelf invullen.

In de gallery vind je mijn verhalen en ik deel ze graag. Raakt de schoonheid je en wil jij een kleurrijk schilderij, stuur mij een email en ik zal spoedig contact opnemen.

Marielle van der Wal

Heb je interesse of een vraag? Stuur een email en ik zal spoedig contact opnemen.

Schilderijen kunnen je raken, boeien, amuseren. Kunst verbreidt en verblijdt je blik. De innerlijke zoektocht naar de harmonie van kleur en vorm is wat mij boeit tijdens het schilderen. Intuïtie, emotie, het moment, van binnen naar buiten. Ik leef mij in, ik leef mij uit. O wat is dat schilderen toch heerlijk!

Wil jij jouw verhaal laten schilderen? Dat kan, neem contact op met Marielle via de email en we gaan op zoek naar jouw verhaal in vorm en kleur.