[:nl]

 

techniek

Cursus intuïtief schilderen

Startdatum: 2 oktober 2017
Kom lekker schilderen zonder belemmering, met uitzicht op zee!
Je geeft vorm aan de wijsheid van jouw intuïtie, met kleur en gevoel. Je krijgt begeleiding bij het luisteren naar je gevoel en bij het schilderen. Zonder sturing, jij staat aan het roer van je eigen kunstwerk!
De prachtige locatie van ‘Aloha Beach’ op het strand van Wijk aan Zee nodigt je uit om heerlijk los te komen van de dingen die in je hoofd spelen. Waai even uit, geniet van het weidse zicht en het gevoel van vrijheid dat vanzelf komt. De plek om vanuit je intuïtie te werken en heerlijk de boel de boel te laten! We werken in de lichte Maui zaal met uitzicht op de duinen en de zee.

Direct inschrijven voor deze cursus ?

 Startdatum: 2 oktober 2017

 Je kunt jezelf inschrijven voor deze cursus door mij een email te sturen. 

 Na ontvangst van je e-mail neem ik spoedig contact op om je deelname te bevestigen

 

‘It’s time to make your soul happy’

 

Tijdens deze cursus werk je met twee thema’s:

1 – Geef vorm en kleur aan je verlangen

2 – Harmonie en dynamiek

Hoe ziet de cursus eruit?

Om 10 uur is er koffie en thee met iets lekkers en maken we kort kennis met elkaar. Ik geef een demonstratie van diverse schildertechnieken en laat zien hoe makkelijk het eigenlijk is om te schilderen, zodra je jezelf toestaat gewoon plezier te maken in het ontdekken en het spelen met acrylverf.

Dan geef ik je een korte ontspanningsoefening om even helemaal bij jezelf te komen, je dagelijkse zorgen en beslommeringen los te laten en in het nu te komen. Vanuit die ontspanning ga jij aan de slag met kwast, paletmes, spons. Ik werk met ‘figuratieve’ thema’s. Dit kan een leidraad zijn maar je bent natuurlijk vrij hier je eigen avontuur mee aan te gaan.

Met het thema gaan we de volgende keer door. De 3e en 4e keer beginnen we aan een nieuw werk met een ander thema. De ochtend ronden af door met elkaar te kijken naar de kunstwerken die zijn ontstaan en je bent vrij om daar iets over te delen.

Data: 4 maandagochtenden: 2, 9, 16 en 23 oktober

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Locatie: Strandpaviljoen ‘Aloha’ te Wijk aan Zee, Reyndersweg 2, 1951 LA Velsen-Noord (bij de noordpier)

Deze 4 mooie ochtenden kosten 95 euro. Dit is inclusief het materiaal (2 x schildersdoek, acrylverf, penselen, paletmes, sponsje) en iedere ochtend beginnen we met 1 heerlijke Aloha koffie of thee.

Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers.

Denk niet dat je het niet kunt, omdat iemand dit ooit heeft gezegd. Schilderen vanuit je hart kan iedereen, omdat jouw gevoel leidt en techniek ondergeschikt is!

Kom en geef jezelf de ruimte te spelen met jouw kleuren en vormen.

Meld je nu aan voor deze waardevolle ochtenden aan zee!

Meld je aan met een email  met vermelding van je naam en telefoonnummer.

Ik verheug me op jouw komst!

 [:]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply