Workshop Intuïtief schilderen

Wanneer: Zaterdag 28 augustus 2021, 10.00 – 12.30 uur
Plaats: Wijk aan Zee, Aloha Beach

Geef je op en stuur een mail naar: info@mwart.nl

Bij deze workshop intuïtief schilderen ga je loskomen van het denken en rust vinden in je hoofd. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur. Met kwasten, je handen, paletmes. Verkennen en ontdekken, daar gaat het om!

Waar kan dit beter dan op het strand? De zee, de ruimte, lucht en de wind….
Deze workshop vindt plaats bij het sfeervolle strandpaviljoen Aloha in Wijk aan Zee.

Sta de creatieve stroom in jezelf toe… Je schildert vanuit je hart. Je laat je leiden door kleur en vorm die op dat moment bij jou past. Een heerlijke middag voor jezelf, ontspannen en genieten!

Hoe ziet de workshop eruit?
We beginnen met koffie of thee. Ik laat diverse schildertechnieken zien en je zult ervaren hoe makkelijk het eigenlijk is om te schilderen, zodra je jezelf toestaat gewoon plezier te maken in het ontdekken en het spelen met acrylverf.

Hierna doen we een ontspanningsoefening om even lekker bij jezelf te komen, je dagelijkse zorgen en beslommeringen los te laten en in het nu te komen. Vanuit die ontspanning ga jij aan de slag met penseel, paletmes, spons. Ik werk met ‘figuratieve’ thema’s. Dit kan een leidraad zijn, maar je bent natuurlijk vrij hier je eigen avontuur mee aan te gaan.

We werken op schilderdoek van 40 x 30 cm.

‘Een heerlijke ochtend voor jezelf, ontdek je creatieve hart’

Annemiek schreef: Deze workshop van Mariëlle van der Wal kan ik van harte aanbevelen! Wat was het een geweldige middag. Marielle heeft het talent om mensen op een hele ontspannen, laagdrempelige manier te begeleiden om vanuit hun innerlijke verlangen te schilderen. Je gaat lekker aan de slag, de tijd vliegt, het wordt steeds stiller in je hoofd en ruimer in je wezen…. Daarnaast is het ook heel gezellig! De locatie leent zich perfect voor deze workshop: een sfeervolle plek, met de zee op de achtergrond. Wat wil een mens nog meer?

 Je kunt je inschrijven door mij een email te sturen. Na ontvangst neem ik contact met je op.

  • Datum: Zaterdag 28 augustus, 2021
  • Tijd: 10.00 tot 12.30 uur
  • Kosten: 49 euro pp, incl. alle materialen, 1x koffie of thee
  • Locatie: Beachpaviljoen Aloha, Wijk aan Zee

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply