Introductie Workshop Familie opstellingen

Introductie workshop ‘Laat achter wat te zwaar is om te sjouwen’  
bij The Workout, zondag 15 maart


Je staat midden in het leven. Maar toch … je hoort te vaak een kritisch stemmetje in je hoofd. Je kunt of doet het niet goed genoeg. Je doet niet wat je echt graag wilt, je hebt regelmatig het gevoel dat je geleefd wordt. Je wilt meer rust in je hoofd. En meer regie over jouw eigen leven.

Dit wilde ik ( Mariëlle) 4 jaar geleden. En ik had het geluk kennis te maken met een systemische familieopstelling. Het gaf mijn leven zo’n positieve wending dat ik besloot opleidingen te gaan volgen en te gaan coachen met systemische familieopstellingen. Dit gun ik eenieder!

De introductie workshop ‘Laat achter wat te zwaar is om te sjouwen’ is een kennismaking met familie-, en systemisch opstellen. Mariëlle van der Wal laat je kennis maken met haar verhaal. Tragiek en humor wisselen elkaar af. Het is een herkenbaar verhaal, waarbij jij je eigen (onbewuste) ervaringen zal herkennen en voelen. De thema’s die ze aan zal halen zijn de liefde, relaties en werk en geld. Na de lezing maak je kennis met een opstelling in kleine groepjes, zodat iedereen een eigen opstelling zal kunnen ervaren.

Deze workshop staat gepland voor zondag 15 maart : 13.30-14.30 uur. We vragen een bijdrage in de kosten van € 5,-. Dit is inclusief een koffie of thee.
Heb jij interesse? Geef je dan op via een mailtje naar: marielle.vd.wal@ziggo.nl.

You Might Also Like