Intensive Levensboom


Wil je meer uit je leven halen en bewuster in het leven staan? Wil jij onderzoeken hoe? Op een kunstzinnige, creatieve en ontspannen manier?

Met de ‘Intensive Levensboom schilderen’ ga ik met jou stap voor stap op onderzoek uit. Je gaat vorm geven aan een ‘Levensboom’ die weerspiegelt waar jij nu staat. Hoe sterk ben jij je bewust van je wortels, je familiegeschiedenis? En wat heeft het jou opgeleverd tot nog toe? Wat zijn de vruchten die je hebt geplukt? En…..wat zijn jouw verlangens? In deze intensive coach ik jou individueel bij zoeken en het luisteren naar je gevoel, en bij het schilderen. De ‘Levensboom’ staat hiervoor symbool.

‘It’s time to make your soul happy’

We gaan op het doek met verf op onderzoek naar de invloed van jouw voorouders, jouw wortels. Met behulp van familie- en systemisch werk ga je onderzoeken welke patronen niet van jou zijn, maar die er wel voor zorgen dat jij nog niet voluit kan leven. Door ze ook te doorvoelen en daarna los te laten.  In 4 sessies werken we ernaar toe om te zorgen dat je het echt anders gaat doen! Je hebt echt zelf invloed!

Ik heb gezien en ervaren hoe je op deze ontspannen en creatieve manier de diepte in kan gaan en bewuster gaat leven. We gaan samen op reis, 1 op 1. Als jij verandering wilt, schilder ik graag met je mee.  

Hoe ziet de Intensive eruit?

In 4 sessies van elk 2 uur gaan we in gesprek en ga jij jouw ‘Levensboom’ schilderen. We plannen 4 sessies met steeds 1 weken ertussen. Iedere sessie onderzoeken we een thema dat aansluit op jouw behoefte op dat moment. Dit doe ik vanuit het systemisch werk. Ik leer je diverse schildertechnieken en laat zien hoe makkelijk het eigenlijk is om te schilderen.

Wat je krijgt

  • Individuele coaching
  • Inzicht in jouw verlangens en belemmeringen
  • Jouw zelf geschilderde ‘Levensboom’
  • Begeleiding en technieken bij het schilderen.
  • Vier sessies van 2 uur
  • Materiaal (doek, verf, penselen etc., koffie of thee met iets lekkers

Duur:
4 x 2 uur. We plannen de 4 sessies om de 2 weken. 

Locatie:
Levenskunst, Heemskerk

Jouw investering:
497 euro (incl. btw). Dit is inclusief het materiaal en koffie of thee.

Wil jij echt verandering? Meld je nu aan voor deze waardevolle Intensive Levensboom!

Meld je aan met een email naar info@mwart.nl met vermelding van je naam en telefoonnummer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply